Zašto baš Salsa?

Zašto ne? 🙂

Salsa trenutno kao najpopularniji društveni ples današnjice donosi nam pregršt prilika da se zabavimo, upoznamo nove ljude i naučimo nešto novo, nešto drukčije. Osim što nam garantira vrhunsku zabavu i ogromne količine smjeha i pozitivne energije, čini naše tijelo fleksibilnijim i snažnijim te nam daje mogućnost da se izrazimo kroz pokrete unutar samog plesa.

1025809_430935387014307_905079042_o

Nastala fuzijom izvornih afro-karipskih i nešto modernijih plesova daje svakom plesaču na izbor da stvori svoj stil plesa koji će definirati njegov karakter i pojavnost na plesnom podiju. Uz kvalitetno naučene osnove vođenja i praćenja svaki plesač odabire stil plesanja koji njemu odgovara te se samim time daje na izbor pojedincu da stvori “ono nešto” što ga izdvaja od drugih plesača/plesačica.

Osim što Salsa može biti vrlo dinamična i razigrana, također može biti lagana i romantična te na to dosta utječe sama muzika i stil plesa pojedinca. Muzika bogata raznih instrumenata i nabijena emocijama glazbenika potiče svakog plesača da unatoč umoru i iscrpljenosti nakon x sati plesa otpleše barem još jedan ples i ostavi “dušu” na plesnom podiju.

Ukoliko ste ikad htjeli naučiti plesati ili probati nešto novo, Salsa je pravi izbor za Vas. Uz Salsu se također uče i senzualni plesovi poput Bachate i Kizombe o kojima možete saznati više na sljedećim linkovima:

 

Vidimo se na plesnom podiju 😉


Categories: Salsa

Tags:, ,

Join event

Dobiti će te potvrdni e-mail. Ako ga ne vidite, provjerite u Spamu.